Dreamers

Saturday, 13 April 2013

MARIO MAURER...a dream boy...

[ AMARAN : Entri ini dalam bahasa saudagar mimpi...kih3...]

Kebelakangan ni kami mmg kemaruk menonton filem siam...he3...tapi nak dapatkan DVD filem-filem ni mmg susah...maka, babyblve download sajork dari Utiup...(kih3...ada ke website gituh? )...so, bila voring sajork, tgk la filem2 siam ni...kebanyakan filem yg kami tonton adalah filem cinta remaja...awwww...remaja lah sahngat...kih3...
 
 
Mario Maurer...the siamese girls heart throbe...soft heavenly eyes...


   
          Filem filem siam ni banyak genre - ada drama berat, filem komedi ( masalah tonton filem komedi diaowg, mmg bnyak 18sx...kih3...), ada filem seram ( haaaa...nanti besok besok kami menulis tentang filem filem seram depa...), muzikal pun ada dan filem filem remaja.
  
 
Nang Nak...filem seram yg pernah top...
BTS...beautiful love movie...
 
          Bila asik kami menonton filem siam ni, kami suka la tgk sorang hero remaja filem siam ni...banyak sungguh filem  mamat ni berlakon,MarioMaurer...sebab utama dia jadi model dan pelakon dah tentu la sb dia 'tangan banyak' (handsome...kih3...) Gila tak handsome, kacukan siam dan german...ayah dia german...tu mamat ni handsome...tapi kennnn, kat siam lagi besepah yg lebih handsome dari mamat nih...oh kejis...
 
One of his photos for magazine.
 
 
          Kalau sapa sapa perasan lah kennn, kebanyakan pelakon negara jiran, tak kira la siam ke, indo ke...bangla ke..ops!...mata merupakan aset utama diaowg...sb tu lakonan diaowg hebat sebab main dalaman bak kata kak Ogy...( bukan Oggy and the cocroaches)...kih3...termasuk la budak siam ni, mata dia...perhhhhhh...tak payah dialog (line), mata dia mula berbicara...cehhhh...hehehe...
 
 
Of coz la ada gambar seksa...hahaha...
 
Mario mula berlakon sejak berusia 16 tahun...selain berlakon, dia buat modelling...abang dia pun terlibat dalam dunia glamer jugak...abang dia penyanyi rap...Filem pertama lakonan Mario bertajuk 'Love of Siam'...mmmmm...filem ni memaksa Mario memegang watak gay...biasa la siam...siam dan golongan ittew tak bisa dipisahkan...hahaha...
 
 
 
Filem pertama Mario...beautiful movie about gay relationship, more towards humanity, not something like...'Anu Dalam Botol...what the f.I.ck....
 
 
          Pas tu banyak la filem lain yang Mario berlakon antaranya First Love ( A Little Thing Called Love), Friendship dan banyak lagi la...Tapi dalam banyak banyak filem tu, paling kami suka cerita First Love...mmg garapan filem ni 'terbaikkkkkkk'...walau pun score asal filem ni biasa biasa sajork...budak pompuan hodoh bertukar jadi tomeyyyy, minat kat mamat handsome, last2 mamat tu minat jugak kat dia...ending filem ni mmg touching gituh...
 
 
Nice movie...Friendship...
 
First Love...I love this movie so much...mmmmmmm...hug hug...
 
          So, Mario ni mmg ada masa depan yang sangat lah cerah...tak mungkin dia akan besidai jadi budak tukang urut atau a go go kat mana2 kelab gay...hahahaha...selain Mario ni ada jugak hero siam yang lain...muka diaowg mmg A+ dan lakonan diaowg mmg tip top...so, kita nanti kannn apa pula filem seterusnya lakonan Mario dan kenkawan dia yerrr...hu3...
 
 
 
 
Opssss...apa kes nihhh??? kat siam, tak da bakat...buat la keje mcm ni...hehehe..disgusting!!!
 
 
 

No comments:

Post a Comment